Ingredienser

  • 900 gr kyllingbryst i tynde skiver
  • 4 spsk. olie
  • 8 fed knust hvidløg
  • 2 spsk stødt ingefær
  • 2,5 dl soyasovs
  • 2,5 dl vand
  • 4 dl brun farin
  • 1 tsk. tørret chili flager
  • 2 spsk. maizena, rørt med 4 spsk. vand
  • 6 forårsløg, skiveskåret
  • 2 tsk. sesamfrø

Serveres med ris og evt. naan-brød eller en let salat.

Tilberedelse

Opvarm 1 spsk olie i en stor pande over middle-høj varme. Tilføj kylling. Når den er brunet tages den af og lægges til side.

I samme pande tilføjes endnu spsk. olie. Tilføj hvidløg og ingefær. Sauter i 1 minut eller indtil det dufter.

Tilsæt sojasauce, vand, brun farin, og chiliflager. Rør grundigt og bring blandingen op at simre.

Læg kyllingen tilbage i panden og kog for yderligere 3-5 minutter, eller indtil kyllingen er gennemstegt og saucen er tyknet let.

Rør maizena jævningen i og kog for yderligere 1-2 minutter, eller indtil saucens tykkelse er passende.

Fjern fra varmen.

Rør forårsløgene i og drys med sesamfrø inden servering.