Butter chicken

Comments [0]

Ingredienser

  • 900 g kyllingfilet i mundrette bider.
  • 300 g løg hakket fint.
  • 1,5 spsk smør til at brune i.
  • 1,5 spsk garam masala.
  • 1,5 knsp cayennepeber.
  • 2 ds hakket tomat.
  • 2,5 dl piskefløde.
  • 1,5 tsk sukker.
  • Salt.

Basmati ris 
  • Skylles i lunken vand.
  • 250gr = 3 d.
  • 5 dl vand.
  • 1 tsk. salt.
Koges i 12 minutter og hviler i 12 minutter.

Sådan gør du

Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Brun dem i lidt fedtstof i en pande.
Skær løgene i små tern, og tilsæt dem.
Strø krydderierne (garam masala, cayennepeber, sukker og salt) over, og rør godt.
Tilsæt de hakkede tomater og fløden og lad det hele småkoge ca. 10 minutter.
Server evt. med ris og en nem salat.

Comment Section

Comments are closed.