Chicken tenders

  • 400 g kyllingebrystfilet, skåret i strimler
  • 1 æg
  • 75 g rasp
  • 50 g revet parmesan
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk paprika
  • Salt og peber efter smag

Aioli

  • 100 g mayonnaise
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 tsk citronsaft
  • Salt og peber efter smag

Sådan gør du

  1. Forbered kyllingen: Skær kyllingebrystfileterne i lige store strimler og krydr dem let med salt og peber.
  2. Panér: Pisk ægget i en skål. Bland rasp, parmesan, hvidløgspulver, løgpulver og paprika i en anden skål. Vend kyllingestrimlerne først i ægget og derefter i rasp-blandingen, så de er dækkede hele vejen rundt.
  3. Forvarm airfryeren: Indstil din airfryer til 180°C, og forvarm den i 3 minutter.
  4. Tilbered chicken tenders: Læg de panerede kyllingestykker i kurven (uden at de overlapper hinanden). Tilbered dem ved 180°C i 10-12 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde. Vend dem gerne halvvejs for jævn stegning.
  5. Lav aiolien: I en lille skål, bland mayonnaise, presset hvidløg, citronsaft, salt og peber. Rør godt sammen.
  6. Servering: Server chicken tenders varme sammen med aiolien som dip.
Variationer og Tips
Ønsker du en spicy version, kan du tilføje lidt cayennepeber til rasp-blandingen. For en glutenfri udgave kan du bruge glutenfri rasp eller knuste majschips.



Comment Section

Comments are closed.