Chicken tenders
- 400 g kyllingebrystfilet, skåret i strimler
- 1 æg
- 75 g rasp
- 50 g revet parmesan
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk løgpulver
- 1 tsk paprika
- Salt og peber efter smag
Aioli
- 100 g mayonnaise
- 1 fed hvidløg, presset
- 1 tsk citronsaft
- Salt og peber efter smag
Sådan gør du
- Forbered kyllingen: Skær kyllingebrystfileterne i lige store strimler og krydr dem let med salt og peber.
- Panér: Pisk ægget i en skål. Bland rasp, parmesan, hvidløgspulver, løgpulver og paprika i en anden skål. Vend kyllingestrimlerne først i ægget og derefter i rasp-blandingen, så de er dækkede hele vejen rundt.
- Forvarm airfryeren: Indstil din airfryer til 180°C, og forvarm den i 3 minutter.
- Tilbered chicken tenders: Læg de panerede kyllingestykker i kurven (uden at de overlapper hinanden). Tilbered dem ved 180°C i 10-12 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde. Vend dem gerne halvvejs for jævn stegning.
- Lav aiolien: I en lille skål, bland mayonnaise, presset hvidløg, citronsaft, salt og peber. Rør godt sammen.
- Servering: Server chicken tenders varme sammen med aiolien som dip.
Variationer og Tips
Ønsker du en spicy version, kan du tilføje lidt cayennepeber til rasp-blandingen. For en glutenfri udgave kan du bruge glutenfri rasp eller knuste majschips.
Comments are closed.