Kylling paella

Comments [0]

Ingredienser

  • 650 gr. kylling filet skåret i mundrette bider.
  • 75 gr. chorizopølse i kvarte tynde skiver.
  • 9 dl grøntsagsboullion.
  • 250 gr. rød peber i små tynde stykker.
  • 300 gr. fine ærter.
  • 35 gr. smør
  • 200 gr. hakket løg
  • 6 dl. løse parboiled ris.
  • Peber
  • Salt
  • 3/4 tsk. Safrantråde
  • Salatost.

Sådan gør du

Smelt smørret i en stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits løg og chorizopølse i ca. 2 minutter.

Tilsæt kylling og svits i ca. 5 minutter.

Tilsæt ris og svits i yderligere ca. 1 minutter.

Tilsæt bouillon, safran, salt og peber.

Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 15 min.

Tilsæt peberfrugt og ærter og lad det koge ved svag varme i yderligere ca. 5 min. - vend forsigtigt af og til.

Kom osten ned i paellaen. Smag til og server straks.

Serveres med citronbåde.



Comment Section

Comments are closed.