Ingredienser
- 650 gr. kylling filet skåret i mundrette bider.
- 75 gr. chorizopølse i kvarte tynde skiver.
- 9 dl grøntsagsboullion.
- 250 gr. rød peber i små tynde stykker.
- 300 gr. fine ærter.
- 35 gr. smør
- 200 gr. hakket løg
- 6 dl. løse parboiled ris.
- Peber
- Salt
- 3/4 tsk. Safrantråde
- Salatost.
Sådan gør du
Smelt smørret i en stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits løg og chorizopølse i ca. 2 minutter.
Tilsæt kylling og svits i ca. 5 minutter.
Tilsæt ris og svits i yderligere ca. 1 minutter.
Tilsæt bouillon, safran, salt og peber.
Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 15 min.
Tilsæt peberfrugt og ærter og lad det koge ved svag varme i yderligere ca. 5 min. - vend forsigtigt af og til.
Kom osten ned i paellaen. Smag til og server straks.
Serveres med citronbåde.
Comments are closed.